Magyar Kupa

2020.09.09. 19:56

Tizenegyesekkel legyőzte a Siklóst, főtáblás a Mohács

Holnap 19 órától sorsolja ki a Magyar Labdarúgó Szövetség a Magyar Kupa első főtáblás körének párosításait. Baranyából a másodosztályú PMFC és Szentlőrinc, valamint az NB III.-as Kozármisleny mellett két megyei I. osztályú csapat is ellenfélre vár.

K. B.

a20200822_pvsk-mohacs_pecs_DN_LP Pvsk-Mohács megyei I. labdarúgó mérkőzés

A félidőben a hazaiak két góllal vezettek, mégsem ők ők búcsúztak a sorozattól. A fordulást követően ráerősített a Duna-parti gárda, s 2-2-es döntetlenre mentette a mérkőzést, majd tizenegyesekkel a továbbjutást is kiharcolta.

Thermal Spa Siklós–Mohács 2-2 (2-0) – tizenegyesek után: 8-9.

Labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtező, 3. forduló. Siklós. V.: Nagy I. István. Siklós: Szabó B. – Árvai (Illés), Fellai, Rudolf, Schmidt G. – Tóth L., Csernyánkszy (Nagy B.), Schmidt P. (Welchner), Varga Á. – Czibere, Keresztes. Edző: Nagy Balázs. Mohács: Mester – Marton (Berkovics), Ignácz, Károly, Müllerlei – Brukner (Hetényi) – Menyhei (Kiss I.), Vég, Izsák – Péter J., Schmidt Zs.. Edző: Kvanduk János.

Gólszerzők: Czibere, Varga Á., illetve Menyhei, Schmidt Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában