női röplabda

2020.10.06. 18:00

Nem tudtak a Gödöllő útjába állni a pécsi lányok

Vereséget szenvedett második NB I.-es bajnokiján is a PTE-PEAC újonc női röplabdacsapata.

K. B.

Horváth Alexandra tanítványainak a bajnokságot még csak most kezdő Gödöllővel kellett megütközniük Pécsen, de végül viszonylag simán alulmaradtak a riválissal szemben. Így pedig két találkozó után a negyedik helyen állnak a 7 fős mezőnyből, de a Debrecen és a Székesfehérvár nem rajtolt el.

Legközelebb október 17-én az éllovas TFSE-vel játszik a PEAC.

PTE-PEAC–Gödöllő 0:3

Női röplabda NB I., 2. forduló. Pécs, zárt kapuk mögött. PEAC: Kalmár V., Tóth J., Szatmári L., Magyar L., Marton G., Duduka, Székely B. (liberó). Csere: Pokó R., Sántosi-Tóth, Hoffman H., Németh T., Újhelyi, Petőfi. Vezetőedző: Horváth Alexandra.

Horváth Alexandra: – Örültem, hogy a kaposvári játékosainknak sikerült eljönni a találkozóra. Így nagyobb ellenállást mutattunk, viszont a Gödöllőnek az agresszivitásával és támadásaival nem nagyon tudtuk felvenni a versenyt. Becsületesen küzdöttünk. Le a kalappal a lányok előtt, mert lelkesen játszottak. Készülünk a következő mérkőzésre!

Az állás: 1. TFSE 6 pont, 2. Gödöllő 3, 3. Budaörs 3, 4. PTE-PEAC 0, 5. Jászberény 0, 6. Debrecen 0, 7. Székesfehérvár 0. K. B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában