Győzelmi széria

2020.10.14. 12:47

Ötödik ellenfelén is átrobogott a PEAC

Tovább nyújtotta győzelmi szériáját az Extraliga ötödik fordulójában a PTE-PEAC Kalo-Méh első számú férfiasztalitenisz-csapata.

K. B.

Geroldék ráadásul ismét úgy nyertek meccset, hogy párharcot sem veszítettek a Kiskunfélegyháza ellen. Az is kiemelendő, hogy öt csatát is simán 3:0-ra hoztak a PEAC játékosai.

PTE-PEAC Kalo-Méh I.–

Félegyházi ASI 7:0

Férfi asztalitenisz Extraliga, 5. forduló, Pécs. Győztesek: Gerold 2, Molnár D. 2, Demeter 2 és a Demeter/Gerold páros.

A Komlónak ezúttal a Székesfehérvár otthonában volt jelenése, ahol elszenvedték idei negyedik vereségüket. A találkozón az pecsételte meg a bányászok sorsát, hogy Zomborival és Jakabbal abszolút nem bírtak, a végén már csak kozmetikázni tudták az eredményt Sabján és a páros nagy csatáival.

Székesfehérvár–

Komlói Bányász I. 4:3

Férfi asztalitenisz Extraliga, 5. forduló, Székesfehérvár. Győztesek: Zombori 2, Jakab 2 ill. Németh J., Sabján, és a Németh/Sabján páros.

Legközelebb a Komló és a PEAC is október 23-án lép asztal mögé. Akkor a bányászok 17 órától a Diósgyőrt fogadják, míg a pécsiek ugyanekkor Budapesten az utánpótlás-válogatottal mérik össze erejüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában