Frissítve!

2020.11.11. 10:35

Újra pályára léptek volna a komlói kézisek, de mégsem fognak

Az elmúlt időszakban rengeteg bizonytalanság vette körül az NB I.-es férfikézilabda-bajnokságot, mivel sorra fertőződtek meg a csapatok koronavírussal.

Kvanduk Bence

Frissítve!

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub újabb három játékosánál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, így a Magyar Kézilabda-szövetség döntése értelmében elhalasztották a szerdai, Komló elleni, illetve a szombati, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzést.

Korábban írtuk:

Egy bizonytalansággal szegélyezett időszakot követően úgy tűnik, minden akadály elhárult az elől, hogy a Komló pályára lépjen. Így ma a szeptember 11-e óta kényszerpihenőn lévő Szegeddel csaphatnak össze Kilvinger Bálint tanítványai.

A kiváló erőkből álló ellenfél ellen ez a találkozó arra mindenképpen jó lesz a Komlónak, hogy felmérje, jelenleg hol tart a karanténidőszakot követő felkészülésével. Hiszen a játékosokat nyilvánvalóan nemcsak az viselte meg, hogy elkapták a vírust, de az is, hogy sokáig nem nyúlhattak labdához sem. Igaz, a baranyaiak még a válogatottprogramok előtt több találkozót is játszhattak volna, de ebből végül csak egy lett. Október 28-án így is a negyedik megkeresett ellenfél, a Csurgó ellen léphettek pályára. Akkor kijött, hogy fizikálisan még nem tartott ott az alakulat, ahol a nyári felkészülés után volt, s végül 29-24-re kikapott.

A Szeged formája nyilvánvalóan megjósolhatatlan, hiszen első bajnokijára készül a vírust követően. Az első négy meccsét mind megnyerte.

Az állás: 1. Telekom Veszprém 16 pont (8 meccs), 2. Szeged 8 (4 m.), 3. Ferencváros 8 (4 m.), 4. Csurgó 7 (7 m.), 5. Gyöngyös 6 (5 m.), 6. Tatabánya 5 (4 m.), 7. Budakalász 5 (7 m.), 8. Balatonfüred 3 (5 m.), 9. Orosháza 3 (7 m.), 10. Cegléd 3 (7 m.), 11. Komló 2 (3 m.), 12. Veszprémi KKFT 2 (3 m.), 13. Eger 0 (1 m.), 14. Dabas 0 (3 m).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában