Labdarúgás

2021.02.24. 21:04

Változtatásra szánták el magukat a PVSK vezetői

Nagy pofonba szaladt bele a PEAC elleni városi derbin a PVSK labdarúgócsapata a megyei I. osztályban.

K. B.

Forrás: PVSK

A végeredmény 8–0 lett, ez pedig változtatásokra sarkallta a vezetőket. A jövőben Toma Árpád segíti majd a csapat szakmai munkáját, már a hétvégén ott ülhet Kósa Sándor mellett a kispadon.

– Úgy gondoltuk, hogy a szombati eredmény méltatlan a PVSK-hoz.

Mindenképpen változásra van szükség, és a megoldást abban láttuk, hogy szakmai vonalon erősítsünk. A vezetőedző marad Kósa Sándor, de a baranyai labdarúgásban jól ismert Toma Árpádra szakmai vezetőként számítunk a továbbiakban – idézi Sántics Bélát, a PVSK szakmai elnökhelyettesét az egyesület honlapja.

Toma Árpád eddig is a vasutasok sikereiért dolgozott az utánpótlásban, az U10-től U15-ig terjedő korosztály technikai képzését felügyelte. Ezt a felnőtt csapattal végzett munkája mellett továbbra is csinálja, hiszen nagyon szeret a fiatalokkal dolgozni.

– Hiszem, hogy hasznos munkát tudunk végezni Kósa Sándorral. Régóta ismerjük egymást, jó a kapcsolatunk, tudunk együtt dolgozni. Úgy gondolom, hogy a csapatnál elvégzett szakmai munka jó, én abban tudok majd segíteni, hogy ezt a munkát a jövőben eredményre váltsuk – nyilatkozta már az új szakmai vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában