Felkészülés

2021.09.01. 15:50

Bronzérmet szereztek a mohácsi lányok

Miután több, az NB I. B-­­ben is bemutatkozott tehetséggel megnyerte Orosházán az ifistáknak kiírt OXXO Kupát a Mohácsi TE gárdája, a felnőttmezőnyben is bizonyítottak Markoc Gabriella tanítványai.

K. B.

Fotó: Keszler Vili

Első meccsüket a Csepel ellen megnyerték, így a házigazda Orosháza ellen az volt a kérdés, az aranyért vagy a bronzért folytathatják Bozsovicsék. Az első félidő viszont nem úgy alakult, ahogy elképzelték, s bár a fordulás után sikerült felzárkózni, fordítani nem tudtak.

A bronzmeccsen a Csurgó gárdájával találkoztak, amely ellen már sikerült a második játékrészben fordítani, s így dobogósként jöhettek haza.

– Nem volt könnyű három meccset játszani három nap alatt, de nagyon hasznos volt ez a felkészülési torna. Sok mindent tudtunk gyakorolni a bajnokság előtt. Dícséret jár a lányoknak a mérkőzésen mutatott csapatjátékért és küzdelemért – nyilatkozta a vezetőedző.

Eredmény: Csurgó–Mohácsi TE 1888 21-25.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában