úszóedző

2021.10.29. 13:03

Elismerésre méltó pályafutást tudhat magáénak Tari Imre

Nyugdíjba vonult, de nem intett végleges búcsút imádott sportágának Tari Imre, aki 45 éves úszóedzői pályafutása alatt rengeteg sikeres sportolót nevelt.

A. M. R.

Forrás: PSN

Tari Imre 22 évesen kezdte edzői karrierjét, és az elmúlt közel 50 évben több magyar bajnokot, olimpikont és paralimpikont is nevelt a pécsi uszodában. A tiszteletreméltó szakember emellett rengeteg edzőkollégának is segítette a pályafutását. Többek között Turós Máténak is, aki a közelmúltban Kenderesi Tamás trénere lett.

A búcsúztatón a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Máté János és a Pécsi Sport­iskola vezetője, Sági Zoltán is köszöntötte az elismerendő vezetőedzőt. Emellett részt vettek az eseményen a tréner korábbi tanítványai és kollégái, akik életében meghatározó szerepet játszott az aktív edzői pályafutását befejező edzőlegenda.

Az olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamást 13 éven keresztül készítette a legnagyobb versenyekre Tari Imre, és mindvégig támogatták egymást, így ennek is köszönhetően a sportoló egy meglepetéssel is készül korábbi segítőjének, hiszen egy közös horgászattal szeretné megünnepelni az elmúlt 13 év legszebb pillanatait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában