Kosárlabda

2021.10.10. 10:27

Ma jöhet a harmadik siker a PVSK-Veolia csapatának

Hárommeccsesre nyújthatja győzelmi szériáját a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, amely az Alba Fehérvárt fogadja vasárnap 18 órakor a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Sz. D.

A pécsiek két vereséggel kezdték a bajnokságot, amit két biztató siker követett. Szerdán, a Kecskemét ellen kifejezetten tetszetősen játszott Dragan Alekszics együttese, a második félidőben esélyt sem adott ellenfelének. A Fehérvár ugyancsak ötvenszázalékos mutatóval érkezik Pécsre. Ha mindkét csapat a szebbik arcát mutatja, akkor egy nagyon szoros csatára van kilátás.

A PVSK a napokban leszerződtette a 21 éves Armaghani Ármint, aki az NB I. B Piros csoportjában szereplő BKG Príma SE alapembere volt. A fiatal játékos főleg a szintén NB I. B-s második számú csapatban fog szerephez jutni, de az A csoportos keretben is számítanak rá.

További program: Körmend–Szombathely, Debrecen–Sopron, Kaposvár–Paks, Kecskemét–Oroszlány, Zalaegerszeg–Szeged, Nyíregyháza–Szolnok.

Az állás: 1. Szombathely 4 győzelem/0 vereség, 2. Szolnok 3/1, ...6. PVSK-Veolia 2/2, ...Alba Fehérvár 2/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában