Labdarúgás megye iii.

2021.10.21. 12:58

Padlón van Geresdlak nyeretlen csapata

Nagyon gyengén szerepel a felnőtt labdarúgó megyebajnokság III. osztályában a helyi csapat, a 12-es létszámú Dárdai-csoport sereghajtója, mind a hét meccsét elveszítette, ezeken összesen csak 2 gólt szerzett és 29-et kapott.

H. L.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Bátával és az Orfűvel holtversenyben a legkevesebbszer vette be az ellenfelek kapuját mindhárom csoportot illetően. A geresdlakiakat az elmúlt hétvégén idegenben az a Báta verte, amely addig gólt sem rúgott, és egy árva pontja sem volt. Utoljára még május 16-án győzött a Geresdlak, ez az előző bajnokságban volt, amikor is szintén a Dárdai-csoportban a nyolcadik helyen végzett.

Úgy tudjuk, hogy a sok vereség hatására felállították az edzőt is és technikai stáb irányítja a gárdát. Erről és még sok másról szerettük volna a szakvezetés véleményét kikérni, de a klubnál jelezték, hogy egyelőre nem akarnak nyilatkozni, így hát azt nem erőltettük.

Nem valószínű, hogy a következő fordulóban a Mohács II-t fogadó csapat megszerzi első pontját, mivel az ellenfél sokkal esélyesebb, legutóbb 7–0-ra lemosta a házigazda Sátorhelyt.

A Geresdlak tavaly került vissza ismét Baranya futballtérképére, mivel 2016 után játékoshiány miatt évekig szüneteltették a felnőtt focit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában