Férfi röplabda

2021.11.09. 15:21

A PTE PEAC csak szettet vesztett, de meccset nem

Eddigi legnehezebb mérkőzésén van túl a PTE PEAC férfi röplabdacsapata az idei NB II.-es bajnokságban.

A. M. R.

Forrás: PEAC

A pécsi egyetemisták hazai pályán fogadhatták azt a győri alakulatot, amely az összecsapást megelőzően két vereséggel és egy győzelemmel állt. A hazaiak jóval esélyesebbként várhatták a megmérettetést, ugyanis még csak szettet sem vesztett a párharcot megelőzően a PEAC.

Az első etapban már alaposan megdolgozta a házigazdát a vendégegyüttes, de végül a hazaiak örülhettek. A második játékot egy fokkal könnyebben nyerte meg a pécsi gárda, azonban a harmadik játszmában a Győr bizonyult jobbnak, így először vesztett szettet a PEAC. Ez azonban végül nem zavarta össze a hazaiakat, hanem sokkal inkább felrázta őket, így nagy küzdelemben, de behúzták a találkozót.

– Hullámzó volt az együttes teljesítménye, de tudtuk élvezni a játékot és a szettveszteség ellenére sem tört meg a lendület – értékelte a meccset a PTE PEAC vezetőedzője, Szabó Tamás.

PTE PEAC–Széchenyi Győr 3:1 (26–24, 25–21, 19–25, 25–23)

Férfi röplabda NB II., 5. forduló. Pécs, 50 néző. Vezette: Árpás, Selega. PEAC: Takács B., Kecskés, Bánki, Storcz, Schmitz, Fischer. Cserék: Makai, Oletics, Szabó T. Edző: Szabó Tamás.

Ez következik (11. 13.): Székesfehérvár–PTE PEAC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában