Labdarúgás

2021.11.09. 18:30

Csatár nélkül küzd a Mohács

Nem bírt gólt és pontot sem szerezni a Mohács labdarúgócsapata az NB III. Középcsoportjának hétvégi fordulójában.

A. M. R.

20211017 Mohács B Build Mohács - Vác FC férfi felnőtt NB III. labdarúgó mérkőzés Fotó: Löffler Péter LP Dunántúli Napló DN

Fotó: L. P.

A mohácsi alakulat sebzetten készülhetett az MTK második számú csapata elleni találkozóra, ugyanis a baranyaiak az előző fordulóban súlyos vereséget szenvedtek a tavalyi bajnok Iváncsa otthonában. (4–0).

Kvanduk János gárdája állta a próbát, és pontszerzésre érdemes csapat látszatát keltette a pályán, azonban szűk negyedóra elteltével kapitulált.

– Nagy odaadással és szervezett csapatjátékkal sikerült megakadályozni, hogy az ellenfél játékosainak gyorsasági és technikai fölénye érvényesüljön – vélekedett Kvanduk János, a mohácsi tréner. – Jó meccset játszottunk, de a szokásos módon ismét kaptunk egy olyan gólt, ami nem következett a játék képéből. Sajnos csatár nélkül nehéz gólokat, pontokat szerezni. De mi megpróbáljuk – zárta az edző.

A Kozármisleny továbbra is remek szériát tudhat magáénak, ugyanis zsinórban a hatodik meccsét húzta be a csapat, és tizenhat fordulót követően még mindig nem talált legyőzőre.

Hétvégi ellenfelük ellen egyszer sem nyert a Misleny a tavalyi szezonban, azonban most felülmúlta a Rákosmente együttesét. Nagy fölényben játszott az éllovas, még ha ez gólokban nem is mutatkozott meg.

– Mentálisan jól álltak rá a játékosok a mai meccsre – nyilatkozott Aczél Zoltán, a Kozármisleny vezetőedzője. – Valahol azt kell mondani, hogy esélyt sem adtunk az ellenfélnek, azzal a dominanciával, amit a csapat a mérkőzés alatt hirdetett, de nem játszott jól – értékelte az összecsapást a mislenyi vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában