Tenisz

2021.11.03. 15:21

Egyéni után párosban is élen végzett Bartha Panna

Harminchat helyet javított a junior világranglistán a múlt heti páros tornagyőzelmének köszönhetően Bartha Panna, a PVTC teniszcsillaga.

A.M.R.

A fiatal pécsi lány pazar heteken van túl, ugyanis a közelmúltban megszerezte élete első egyéni tornagyőzelmét, ezúttal pedig a székesfehérvári 2-es ITF junior tornán párosban remekelt.

péa horvát Svetac Sara-val az oldalán még szettet sem vesztett az első két mérkőzésükön. Az elődöntőben azonban először a torna alatt szetthátrányba kerültek, ráadásul komoly izgalmak következtek a folytatásban, ugyanis a második játszmában a meccsben maradásért küzdhettek, amit rövidítésben sikeresen abszolváltak. A döntő szettben Bartháék higgadtabbak maradtak, így bekerültek a fináléba, ahol egy orosz páros várt rájuk.

A nagyjából egy órás fináléban Bartha Panna és Svetac Sara 6:4, 6:2-es eredményeket produkált, így Bartha megszerezte második páros tornagyőzelmét az ITF junior Touron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában