Kempo

2021.12.03. 13:20

A két induló négyszer is felállhatott a dobogóra

Idén harmadik alkalommal rendezték meg a Zen Bu Kan Kempo világversenyt, amelyen a két baranyai induló is remek eredményekkel rukkolt elő.

A. M. R.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Baranya Kempo HSE összesen öt indulóval vágott volna neki a versenynek, azonban megbetegedések miatt csak Bodó-Mattyasovszky Botond és Bodó-Mattyasovszky Cseperke mérettethette meg magát a nívós tornán.

A szombati játéknapon közel 200 tizenhat év alatti sportoló állt tatamira, és nyújtotta a legjobbját. A két baranyai versenyző közül mindkét sportember négyszer állhatott dobogóra, ugyanis Bodó-Mattyasovszky Cseperke egy aranyat, két ezüstöt, és egy bronzot zsebelt be, míg Botond két arannyal és egy ezüsttel büszkélkedhet.

Már készülnek is a következő próbatételekre

A Baranya Kempo HSE edzője, Keresztes Emőke, valamint az egyesület vezetője és edzője, Bajaczán Péter is elégedett az ifjú tehetségek sportsikereivel, és már készülnek az újabb próbatételekre, amelyeket a decemberi hónapban jelöl majd ki a szövetség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában