Vízilabda

2021.12.08. 20:45

Egymás után két riválist vertek meg

Nagyszerű játékkal aratott magabiztos, 4 gólos győzelmet az MVLC-Miskolc felett a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata a férfi OB I. 12., hétközi fordulójában.

Sz. D.

Fotó: L. P.

Néhány napon belül két riválissal is össze kellett csapnia hazai medencében a pécsieknek. A múlt szombati mérkőzésen remekelt Török Viktor együttese, 12-9-re győzte le a Szentest, de a miskolciak ellen még jobb teljesítményre volt szükség.

Tudták ezt nagyon jól Kolozsiék, hiszen hiába a vendégek szerezték meg az első gólt, nyolc perc játék után már a hazaiak vezettek 3–1-re. A folytatásban sem vett vissza a tempóból a PVSK, a félidőre négygólosra nőtt az előny. Innen már nem volt visszaút a Miskolc számára, így Csorbáék megszerezték ötödik győzelmüket a bajnokságban.

PVSK-Mecsek Füszért– MLVC-Miskolc 13-9 (3-1, 4-2, 4-3, 2-3)

Férfi vízilabda OB I., 12. forduló. Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda, 150 néző. Vezette: Füzesi, Petik. Pécs: Józsa – Kolozsi 1, Keresztúri 2, Csorba 3, Csacsovszky A. 2, Gál D. 2, Lihotzky. Csere: Reisz, Oltean 1, Gaszt 2, Kókai, Némethy, Almási. Vezetőedző: Török Viktor. Miskolc: Hoferica – Nagy N. 1, Krasznai 1, Sélley 1, Várkonyi, Vismeg Zs. 1, Biros B. 2. Csere: Tőzsér, Böröcky 3, Vismeg B., Sisán.Vezetőedző: Kis István.

Ez következik: UVSE–­PVSK-Mecsek Füszért (december 18.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában