Vízilabda

2021.12.18. 10:45

Győzelemmel búcsúztatná az évet a pólócsapat

Idei utolsó bajnoki mérkőzésére készül a PVSK-­Mecsek Füszért vízilabdacsapata, és szeretné győzelemmel zárni az évet Török Viktor alakulata az UVSE otthonában.

A. M. R.

Fotó: Laufer László

Az elmúlt két megmérettetésükön győzedelmeskedő pécsi együttes továbbnyújtaná szériáját, még ha veszélyes ellenfélhez is látogat. Igaz, a budapesti klub eddigi tizenkettő ütközetéből csupán kétszer jött ki győztesen. 
– Az UVSE is nagyon készül ellenünk, s bár mögöttünk van a tabellán, de otthon igazán kiszámíthatatlan gárda. Ha sikerül hoznunk az utóbbi két meccsen mutatott játékunkat, akkor elhozhatjuk a három pontot, és szépen búcsúztathatnánk az évet is – vélekedett a PVSK vezetőedzője. 
 

 

A baranyai csapat örömteli hangulatban hangolódhat, ugyanis az együttes egy jótékony látogatást tett négy óvodában is, ahol maximálisan feltöltődtek a játékosok azt látva, hogy milyen örömmel fogadták őket a gyerekek, és mennyire örültek az ajándékoknak. 
Tehát minden adott arra, hogy a pécsi vízilabdázók megszerezzék idénybeli hatodik győzelmüket is, még ha a találkozó szokatlan időpontban is kezdődik, ugyanis 12.30-kor veszi kezdetét a mai összecsapás. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában