Kézilabda

2021.12.07. 18:30

Győzelemmel zártak a pécsiek

Könnyed győzelmet aratott a PEAC női kézilabdacsapata az őszi szezon utolsó fordulójában a fehérváriak vendégeként az NB II.-ben.

A. M. R.

Fotó: Löffler Péter

A kiváló kezdéssel már megalapozta a mérkőzést Papp László alakulata, így a folytatásban már egy másodpercig sem volt kérdés, hogy melyik csapat jön majd ki győztesen a párharcból.

Alba Fehérvár KC U22– PEAC 29-38 (11-23)

Női kézilabda NB II., 11. forduló. PEAC: Németh – Hámori 5, Péter 7, Horváth V. 11, Takács V. 1, Potonjac 6, Kósa 3 Csere: Bocskor, Acsai 2, Bácsalmási 1, Pocsay 1, Borbély 1, Kovács D., Horváth V. Edző: Papp László.

Papp László: – Egy extrább első félidőt egy lágyabb második játékrész követett, de magabiztos győzelmet arattunk a rivális otthonában, ezért nagy dicséret illeti a lányokat.

A Mecseknádasd rengeteg hiányzóval vágott neki a megmérettetésnek, de sokáig még így is harcolt a két pontért a vendégegyüttes.

Dunaújvárosi–Expressz Zálog–Mecseknádasd 27-24 (10-10)

Férfi kézilabda NB II., 10. forduló. Mecseknádasd: Gubicza – Bálint 2, Győri 5, Nyers, Liptai 1, Bérces 6, Kollár. Cserék: Varga, Lőrincz 5, Kálóczi 2, Hidasi 3, Zuder, Barát, Frey P. Edző: Frey Tamás.

Frey Tamás: – A hiányzók mellett a gyenge egyéni teljesítményeket nem bírjuk már el, de a győzelem még így is meglehetett volna.

következik (12. 12.): Mecseknádasd–Nagykanizsa (17.00).

Sokáig partiban volt ellenfelével a Siklós, de a találkozó végére felülkerekedett ellenfelén a Kalocsa.

Kalocsa–MK Pelikán Siklós KC 31-25 (14-14)

Férfi kézilabda NB II., 10. forduló. Siklós: Sárosi – Virág 1, Temesvári 1, Szenttamási, Katona 2, Kovács R. 3, Fekete 3. Cserék: Torzsás, Sztárai 11, Batta 1, Vadon 3. Edző: Balog Zoltán.

Következik (12. 11.): Siklós–Hőgyész (18.00).

Két baranyai csapat is dobogón

Jelenleg az NB II.-es férfikézilabda-bajnokság tabelláján két baranyai csapat is dobogós helyen van, hiszen a PEAC (13) egy ponttal van lemaradva az éllovas Tungsram csapatával szemben, míg a Mecseknádasd (12) a tabella harmadik helyén áll egypontos hátránnyal a pécsiektől. A Siklós pedig eddig pont nélkül a sereghajtó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában