Kosárlabda

2021.12.22. 12:45

Nagy bravúr kellene Ankarában a PEAC-nak

A legjobb tizenhat közé jutásért lép pályára az Európa-kupában ma 14 órakor Ankarában az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapata, amelynek a bravúrhoz három pontos lemaradását kellene ledolgoznia a sztárgárdának számító Nesibe Aydin ellen.

Sz. D.

Forrás: Löffler Péter

A felek immáron negyedik alkalommal csapnak össze a szezon során, ugyanis a csoportkörben, majd a playoff első fordulójában összesorsolták őket. Ennek valószínűleg egyik együttes sem örült annyira, ugyanis a távolság, a közvetlen repülőjárat hiánya és a vírushelyzet igencsak megnehezíti, és a szokásosnál is fárasztóbbá teszi az utazást. 

A pécsiek már hétfő reggel elindultak Bécsbe, ahonnan este nyolckor száll fel a gépük, így késő este érkeztek meg a török fővárosba, ahol valóban csodára lenne szükségük. 
Az odavágón a magyar csapat majdnem 20 pontos hátrányból állt fel, de fordítania már nem sikerült, s végül 71-68-ra húzták be a mérkőzést a vendégek. Ezúttal pedig a frissesség és a hazai pályán sem a mieink mellett fog szólni, de abban biztosak lehetünk, hogy Csirke Ferenc tanítványai mindent megtesznek a továbbjutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában