Foci

2022.01.16. 22:08

Egy védelmi hiba miatt kikapott a Lőrinc

K. B.

 Folytatta felkészülését a Szentlőrinc SE NB II.-es labdarúgócsapata, amely szombaton a horvát másodosztályban szereplő NK BSK Bijelo Brdo ellen kereste, hol vannak még hibák a játékában. Marián Sluka vezetőedző egyet mindenképpen láthatott is az edzőmeccs végéhez közeledve. 

A kemény, párharcok dominálta találkozón nem sok lehetőség adódott a csapatok előtt, s így nagyon sokáig gól sem esett a mérkőzésen. A jég a hajrában tört meg, amikor egy védekezési hibát kihasználtak a vendégek, s eldöntötték a maguk javára a meccset. 

 

Szentlőrinc SE– NK BSK Bijelo Brdo (horvát) 0-1 (0-0). 

Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Szentlőrinc, műfű. Szentlőrinc: Hajagos (Prokop) – Erdélyi, Hesz, Tamás (Keresztes), Nagy – Jancsó (Török), Havas (Vintonji), Törőcsik (Biben) – Harsányi (Szinanovics), Bányai (Tóth), Drljo (Maduka). Vezetőedző: Marián Sluka. 

A PMFC-nek is edzőmeccse volt lekötve hétvégére. Vasárnap a CS Universitatea Craiová­val mérkőzött volna Vas László csapata, de a román gárda koronavírus-fertőzés miatt lemondta a találkozót. Helyette a német negyed­osztály első helyezettjével, a Berliner AK 07-tel csaptak össze Prekleték, akik egy öngól, illetve Abu Bakarr Karg­bo és Joel Richter találatai miatt 3-0-s vereséget szenvedtek. Hogy pécsi színekben kik léptek pályára, a klub nem kommunikálta. 

Eredmény: PMFC–Berliner AK 0-3 (0-1). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában