Labdarúgás

2022.01.29. 09:04

Formálódik már a Kozármisleny kezdőcsapata

Negyedik edzőmérkőzésére készül a Kozármisleny labdarúgócsapata.

A. M. R.

Fotó: L.P.

Az NB III.-as listavezető a téli felkészülési időszakban első összecsapását a Mohács ellen vívta, ahol 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó. A folytatásban következett a Kazincbarcika elleni próbatétel, ahol tartalékosan 1-0-ra legyőzte a baranyai együttes a keleti csoport éllovasát. A harmadik megmérettetésen papíron a legerősebb ellenfél ellen játszott Aczél Zoltán alakulata, ugyanis a labdarúgó-másodosztályban vitézkedő Szentlőrinc ellen készülhetett a Misleny. A Lőrinc nem a legerősebb összeállításában lépett pályára, de az egygólos mislenyi siker így is bizakodásra adhat okot szurkolóik számára. 

 

A héten is szerephez juthatott volna a Kozármisleny a Várdaróc ellen, de az a meccs elmaradt. Ma délelőtt azonban ismét bizonyíthat a csapat, ugyanis a Nagykanizsa vendégeként léphet pályára a baranyai klub. Vélhetően egyre inkább azt a mislenyi összeállítást fogjuk majd látni, amelyre nagyrészt majd élesben is számít a vezetőedző. Hiszen február elején még a Szekszárd és a BVSC-Zugló elleni edző­meccs vár az együttesre, majd február 13-án már tétmérkőzésen bizonyíthat a Kozármisleny a Cegléd otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában