Röplabda

2022.01.22. 10:53

Visszavágna a korábbi fiaskó után a PTE PEAC

Az első hétvége a 2022-es esztendőben, hogy a PTE PEAC férfi és a női röplabdacsapat is pályára lép a soron következő NB II.-es bajnoki mérkőzésen.

A. M. R

Képünk egy korábbi mérkőzés illusztrációja

Forrás: PEAC

A pécsi fiúcsapat kissé fásultabban tért vissza a téli pihenőről, de a győzelem így sem maradt el az előző fordulóban. Ezúttal vélhetően nehezebb meccs vár Szabó Tamás alakulatára, ugyanis hazai pályán a középmezőnyben tanyázó Dág gárdáját látja ma, azaz szombaton vendégül a baranyai klub 15.00-kor. A PEAC jelenleg a második helyen áll, és három pontra van lemaradva az éllovas Kaposvárral szemben. 

 

Idegenben bizonyíthat vasárnap 13.00-tól a PEAC női röplabdacsapata. Horváth Alexandra tanítványai a Kispest otthonában szerezhetik meg idei hetedik győzelmüket. A tabellát tekintve a fővárosi együttes kettővel több pontot gyűjtött ezidáig, mint a baranyai kommuna. Novemberben a kettejük küzdelmén Pécsen sima kispesti győzelem született, így van miért revansot vennie a vendég társaságnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában