Labdarúgás

2022.02.11. 13:47

Döntőznek a teremben az öregfiúk szombaton

A fináléjához érkezett az öregfiúk műfüves terembajnoksága, amely a Pécsi Sportolda sportcsarnokában zajlik.

H. L.

Készülhetnek a fi náléra a kozármislenyiek is

Forrás: Csobán R.

Mindig csak szombatonként futballoztak a csapatok, egy 3-as, valamint három 4-es csoportban. Ahol többen voltak, ott 2 x 10 percet játszottak, ahol kevesebben, ott 2 x 15-öt. A döntő most szombaton lesz, négy csoportgyőztes együttes részvételével, ezek: a Kozármisleny, a Harkány, a PMFC és a Komlói Bányász. 

 

Délelőtt hat meccs lesz, az első 9.00-kor, az utolsó 11.05-kor kezdődik. A mérkőzéseket a járvány­ügyi előírások szigorú betartása mellett, a Pécsi Sportolda belső szabályzatának értelmében zárt kapuk mögött tartották meg, így lesz ez a fináléban is. 

 

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságán megtudtuk, hogy a nagypályás felnőtt- és utánpótlás-bajnokságok tavaszi folytatása előtt megtartják a szokásos ligaértekezletet, erre jövő hétfőn, február 14-én 16.30-kor kerül sor Pécsett, a hagyományos helyszínen, a PTE Szántó Kovács János utcai előadótermében. Csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt a tanácskozáson. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában