Labdarúgás

2022.02.27. 18:00

Megállíthatatlan az éllovas– egy félidőn át tartotta ellenfelét a Mohács

Megszerezte első győzelmét a tavaszi szezonban a Kozármisleny labdarúgócsapata az NB III. Közép-csoportjának huszonharmadik fordulójában.

Móga Richárd

Képünk egy korábbi mérkőzés illusztrációja.

Fotó: Laufer László

Sosem könnyű a Dabas otthonába pályára lépni, azonban ezúttal álomszerűen indult a találkozó a baranyai együttes számára, ugyanis Tóth Zoltán már negyedóra elteltével előnyhöz juttatta csapatát. A folytatásban is ráerőltette az akaratát ellenfelére Aczél Zoltán alakulata, így futószalagon jöttek a mislenyi lehetőségek. A szünet előtt ráadásul emberhátrányba került a dabasi klub, és még egyszer kapitulált, így igencsak kilátástalan helyzetből várhatta a második játékrészt a házigazda.

 

Félgőzzel is, de ismét betalált a Kozármisleny, így tovább őrzi veretlenségi sorozatát a kék-fehér klub.

 Dabas–HR-Rent Kozármisleny 0–3 (0–2)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport 23. forduló.

Kozármisleny: Somogyi – Beke (Gajág, 82.), Horváth D., Füredi, Turi (Loch, 82.) – Szabó D. (Takács M., 68.), Nagy E. (Horvát G., 58.), Tóth Z., Vajda – Hampuk, Kirchner (Berdó, 82.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerzők: Tóth Z. (15., 61.), Beke (44.)

Kiállítás: Dudás (40.)

Ez következik (03.06.): Kozármisleny–Bp. Honvéd II. (16.00)

 

Remekül tartotta magát az első félidőben a Mohács labdarúgócsapata, azonban mintha bentmaradt volna az öltözőben Kvanduk János együttese, ugyanis a második játékrész elején azonnal előnyhöz jutott a Dunaújváros. A mohácsi tréner próbálta cserékkel felrázni csapatát, azonban a helyzeteket nem bírta gólra váltani a sereghajtó. Ráadásul a párharc hajrájában Szepessy is bevette Farkas kapuját, így idő előtt lezárta a meccset a Dunaújváros.

Dunaújváros–B Build Mohács 2–0 (0–0)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport 23. forduló.

Mohács: Farkas – Vég (Menyhei, 75.), Forró (Károly, 79.), Müllerlei, Kiss I. (Nagy Zs., 61.) – Hetényi, Ignácz, Bischoff, Dér – Gellén (Kocsis, 79.), Csernik (Bohata, 75.). Vezetőedző: Kvanduk János.

Gólszerzők: Jakab (47.), Szepessy (86.)

Ez következik (03.06.): Mohács–Dabas (14.00) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában