Labdarúgás

2022.02.08. 18:31

Mentálisan volt erősebb a Budaörsnél a PMFC

Újabb pozíciókat lépett előre a még mindig koronavírus-terhelte PMFC labdarúgócsapata. Vas László tanítványai a Budaörs 1–0-s legyőzésével már a tabella hetedik helyére léptek fel. A telet a tizedik pozícióban töltötték a pécsiek.

K. B.

Vas László ezúttal is elégedett lehetett csapatával

Fotó: L.P.

– Fizikailag továbbra is akadnak hiányosságaink, de mentálisan rendkívül erősek voltunk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de az első félidőben sajnos nem tudtunk vezetést szerezni, a szünet után pedig hektikussá vált a játék, és a gyors ellentámadások végén mindkét oldalon adódtak helyzetek. A cserék jól szálltak be, Hegedűs Márk gólt szerzett, összességében pedig rászolgáltunk a három pontra – nyilatkozta Vas László, a PMFC vezetőedzője a mérkőzést követően. 

 

A következő kihívás sem lesz egyszerű Geigerék számára, hiszen újabb idegenbeli összecsapás jön. A Soroksár otthonában kell bizonyítaniuk, hogy ezt az eredményességet fent tudják tartani. 

 

A Szentlőrincet is elég komolyan érintette a héten a Covid-helyzet. Marián Sluka tizenhárom mezőnyjátékosból választhatta ki, ki lesz a kezdőben, így például Harsányi Istvánnak jobb védőt kellett játszani a támadó pozíciója helyett, s kettő, az utolsó napokban igazolt labdarúgó is bemutatkozhatott az ETO FC Győr ellen. Szabó Máté Budafokról érkezett a piros-feketékhez, míg Németh Barnabás a Honvédtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában