Kézilabda

2022.03.26. 12:02

Kellemetlen ellenfélhez látogat a Komló

Újabb két pontért utazik szombaton 18 órára Egerbe a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata.

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Az NB I. 19. fordulójában Kilvinger Bálint tanítványai a kiesés elől menekülő ellenfél ellen újabb lépést tehetnek felfelé a tabellán, hiszen az előttük álló Budakalász csak egyetlen ponttal előzi meg a bányászokat, de egy mérkőzéssel többet is játszott. Emellett akár a Tatabánya is beérhető lehet, ha az botlana a NEKA vendéglátójaként. Persze a sebzett vadként készülő egriek ellen nem lesz könnyű nyerni most. 

 

– Az Eger egy nagyon kellemetlen csapat, főleg otthon. A kulcs abban lesz, hogy türelmesek legyünk, feszes legyen a védelem, és abból gyors tempót tudjunk menni – jelentette ki Szöllősi Olivér, a Komló közösségi felületein. – Ha nem tudnak könnyű gólt lőni, akkor győzhetünk most is! 
Az állás (14 csapat): 1. Szeged (19 mérkőzés) 37 pont, 2. Telekom Veszprém (18 m.) 35, 3. Balatonfüred (18 m.) 27... 7. Sport36-Komló (18 m.) 18... 13. Eger (19 m.) 7. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában