Rali

2022.03.29. 17:25

Trófeával jöttek haza a Salgóról

Egyetlen baranyai versenyzőpáros vett rész a Rally1 kategória nyitányán, a Salgó Rally-n.

K. B.

Fotó: PESTHY MARTON

Keszler Mátyás Kugel Tiborral az oldalán ült az Audi S2-s volánja mögé, s indultak el Nógrád megye kanyargós útjain a kupáért 70 társukkal. 

 

A baranyai páros végül az abszolút 43. helyén futott át a célvonalon, de a P14-es kategóriában nyolcadikok, míg a YoungTimer négykerék-meghajtásos versenyében a másodikok lettek Galgóczi Norberték mögött, igaz, ez a két csapat indult ebben.

 
A verseny abszolút győztese egyébként a norvég Mads Östberg lett a Citroen C3-ban, ezzel negyedik győzelmét szerezte meg olyan versenyeken, amelyeken a magyar bajnokságon belül indult el. 

 

Persze, ahogy a tavalyi idényben is minden futam, ez a helyszín is teljesen ismeretlen volt a számára. Mögötte végzett Vincze Ferenc és Németh Gergely, valamint Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt. A 2020-as WRC2-es bajnok egész biztosan megjegyezte most a magyar ellenfelei nevét, akik több szakaszon is jobb időt tudtak nála futni.

 
Turán Frigyes is ott volt a versenyen Farnadi Ágnessel, az ő párosuk az 5. helyen ért célba a Volkswagen Polóval.

 
Eredmény: Keszler Mátyás–Kugel Tibor 43. helyezés (P14 – 8. hely, YoungTimer 4WD – 2. hely).
 

Címkék#rali

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában