Kosárlabda

2022.05.21. 10:00

Hazai pályán érdemelheti ki a bronzot az NKA Pécs

Egyetlen utolsó, de annál nagyobb erőfeszítésre van szükség az NKA Pécs férfikosárlabda-csapatától, hogy éremmel zárja az NB I. B Piros-csoportját.

Képünk egy korábbi mérkőzés illusztrációja.

Forrás: NKA

Ez pedig óriási teljesítmény lenne egy olyan alakulattól, amely két éve még a Zöld-csoportban küzdött a feljutásért, tavaly pedig a nyolcadik helyen végzett már az élvonal alatti ligában. Ez a fejlődés talán azt is előrevetítheti, hogy jövőre jó esélylyel már a feljutást is megcélozhatja Ivica Mavrenski irányításával a gárda. 

Mielőtt viszont ennyire előreszaladnánk, szombaton 18.30-kor a Vasas Akadémia ellen kell pályára lépniük saját csarnokukban Benkééknek egy mindent eldöntő harmadik bronzmeccsen, hiszen az első találkozót hazai környezetben elbukták, míg hét közben egyenlíteni tudtak magabiztos játékkal. 

Az mindenképpen biztató a találkozó előtt, hogy az az egy győzelme van a fővárosiaknak a Pécs ellen, hiszen bár nagy csatákat vívtak velük az alapszakaszban is, mindkétszer Ladosék hagyták el boldogan a játékteret. Annyiban azonban biztosak lehetünk, hogy egy ennyire kiélezett szituációban nagy szüksége lesz a tehetséges kosárlabdázóknak a közönség támogatására.

Címkék#nka#érem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában