Labdarúgás

2022.05.13. 19:38

Vasárnap Róth passzol majd Mártonnak

K. B.

Régen dédelgetett tervét valósítja meg a PMSC Öregfiúk Egyesülete a PMFC jelenlegi vezetésével karöltve. Egy gálamérkőzéssel elbúcsúztatja a stadiont és ikonjait jövő vasárnap a Tiszakécske elleni NB II.-es zárómeccs előtt. Az ellenfél a magyar öregfiúk válogatott. 

– Már talán tíz éve megszületett az ötlet, de amikor a PMSC Öregfiúk Egyesülete létre jött, nyilvánvalóvá vált, ezt a több évtizedes adósságot szeretnénk törleszteni – kezdte Mészáros Ferenc, az ÖFE elnöke a sajtótájékoztatón. – Most a Pécsről induló legtöbb válogatottságig jutó labdarúgókat búcsúztatjuk. 
Az esemény kapcsán Kránicz Ákos, a PMFC ügyvezető igazgatója örömét fejezte ki, hiszen nem csak a jövőt építenék a klubnál, hanem a múltat is ápolni akarják. 

Tomka János, az ÖFE elnökségi tagja hozzátette, nagyon várja a mérkőzést, és készül is rá, hiszen a nézők megérdemlik, hogy valamit felmutassanak a régmúltból. 

A gálameccset az NB II.-es találkozóra vett jeggyel meg lehet tekinteni. 

Pályára lép: Sólyom Csaba, Kónya Mihály, Brezniczky Sándor, Tomka János, Megyeri Károly, Dárdai Pál, Gera Zoltán, Tököli Attila, Fehér Csaba, Mészáros Ferenc, Szabados József, Bodor Boldizsár, Lehota István, Győri János, Márton Gábor, Gyánó Szabolcs, Bajzát Péter, Jäkl Antal, Morvai Tamás, Róth Antal, Papp Zsolt, Kulcsár Árpád, Pisont István, Juhász Roland, Rósa Dénes, Mészöly Géza, Véber György, Csábi József, Kovács Kálmán, Telek András, Egressy Gábor. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában