A PMFC és a Misleny is ott játszik

2022.07.02. 09:22

Igazi futball-fieszta jön a Dárdai Pál Labdarúgó Akadémián

Két NB II.-es csapat, a házigazda PMFC és a HR-Rent Kozármisleny is a pécsi edzőkomplexumban finomhangol a bajnokság július végi nyitányára.

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/pmfc.hu

Szombaton mindhárom baranyai NB II.-es labdarúgócsapata pályára lép, ráadásul kettő egymás után a Dárdai Pál Labdarúgó Akadémián.

A PMFC első felkészülési meccsét játssza majd 10 órától, ellenfele az NB III.-as Szekszárdi UFC lesz, amelyet Turi Zsolt vezényel majd a komplexum gyepére. A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Ezt követően a HR-Rent Kozármisleny veszi birtokba a teret, s egy NB II.-es vetélytárssal csap majd össze, a Siófokot látja vendégül. A feljutó gárda korábban már lejátszott egy meccset, s azon 4–0-s sikert aratott az Érd ellen.

A Szentlőrinc inkább egy délutáni időpontot választott, a harmadosztályú Nagykanizsával csap össze 17.00-tól. Csütörtökön a lőrinci gárda is pályára lépett, 1–0-s vereséget szenvedett szerb élvonalbeli ellenfelével szemben. Közben pedig a PMFC bejelentette, hogy elcsábította a piros-feketék házi gólkirályát, Harsányi Istvánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában