Helyi sport

2022.07.18. 17:00

Második nyíltvizi versenyén máris dobogóra állt Hartmann

Élete második nyíltvizi megmérettetésén vett részt a PSN tehetsége, Hartmann Máté az ország legjobbjai között.

K. B.

Forrás: PSN Zrt.

Élete második nyíltvizi megmérettetésén vett részt a PSN tehetsége, Hartmann Máté az ország legjobbjai között. Az ifik 7,5 kilométeres távját pedig nem is akárhogyan teljesítette, egy nagyon szoros hajrában elhódította az ezüstérmet.

– Az eredményemmel elégedett vagyok, az úszás viszont nem teljesen úgy alakult, ahogy azt szerettem volna. Most egy rövid szünet következik és utána meglátjuk, hogyan tovább – nyilatkozta Hartmann lapunknak.

A folytatásban ezzel tapasztalattal még előrébb léphet, ezért pedig meg is fog dolgozni, ez egészen biztos.

– Várjuk a szövetségi kapitány és az edzőbizottság döntését az Ifjúsági Nyíltvízi Világbajnokságon való indulási lehetőségről – fogalmazott már a kiválóság edzője, Turós Máté. – Szeptember 16-19-ig lesz a Világbajnokság a Seychelle-szigeteken. Amennyiben Máté indulhat a versenyen, úgy még előtte vár rá egy nagyon nehéz válogatott edzőtábor, ahol a nyíltvízi szakág fortélyait sajátíthatja majd el. Sajnos a tegnapi verseny a vártnál rosszabbul sikerült, így a versenytávon teljesített idő elmaradt az elvártakhoz képest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában