Carev is náluk marad

2022.07.03. 13:00

Újabb ex-PVSK játékost kötelezett el az OSE

Carev Aleksej is megtalálta tavaly számításait az OSE Lions-nál, így még egy évet marad, hogy kiteljesedhessen Oroszlányban.

Kvanduk Bence

Forrás: MW

Ruják Andrást követően újabb olyan kosárlabdázóval hosszabbított az Oroszlány NB I.-es férfikosárlabda-csapata, akinek van PVSK-s múltja, Carev Aleksejjel egyeztek meg.

A klub közleménye:

„Ma ismét egy olyan játékos bejelentésével készültünk, aki már 2021-22-ben is oroszlányi színekben harcolt a győzelemért. Aleksej Carev előtt nem volt ismeretlen terep a hazai bajnokság, régebb óta játszik Magyarországon. Tavalyi csatlakozásakor úgy gondolta, a hőn áhított változás és az újrakezdés ideális feltételeit Oroszlány képes számára megteremteni. Maradása arra enged következtetni, hogy tervének megvalósulása jó úton jár, amit az előtte álló szezon lehetősége tovább fokozhat. Nem lepődünk meg azon sem, hogy Caki a vele készített tavalyi beszélgetés alkalmával híres szurkolótáborunkat nem hagyta szó nélkül, és méltán nevezte őket a 6. embernek a pályán. Idén sem marad el a leghangosabb szurkolás, ezt bátran ki merjük jelenteni.

Sikeres szezont kívánunk!”

Címkék#kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában