Javított egy helyet

2022.07.03. 19:05

Újabb fontos pontok Michelisz zsebében

A biztonsági autók mögött fejezték be a túraautó-világkupa (WTCR) versenyzői a második portugál futamot, amelyen Michelisz az ötödik helyen ért célba.

Kvanduk Bence

Forrás: MTI

Nem tudott az élmenőkkel versenyezni Michelisz Norbert a túraautó-világkupa második portugál futamán sem, de mindent megtett, hogy újabb fontos pontokkal gazdagodjon.

A baranyai pilóta a rajtot követően a hatodik helyen autózott, de egy pozíciót tudott javítani egy biztonsági autós időszakot követően. Pedig előtte még arra hívták fel a figyelmét, hogy védekezzen. Onnantól kezdve körülötte igazán nem alakultak ki események, okosan tartotta a helyét, de az előtte lévőkhöz nem tudott közeledni. Közben Tassi Attila a második helyen tartotta a Hondát, de a zengős Rob Huffot esélye sem volt megelőzni.

A futam végén aztán ismét jöhetett a safety car, Nagy Dániel csapódott a falba, így már nem változott az állás.

Az eredmény: 1. Robert Huff (brit, Zengő Motorsport), 2. Tassi Attila (magyar, Honda), 3. Mikel Azcona (spanyol, Hyundai)... 5. Michelisz Norbert (magyar, Hyundai).

Következik: Olasz Nagydíj (július 23-24.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában