Gyarapodik a Panthers

2022.07.11. 11:37

Újabb két játékossal bővült a PVSK-Veolia kerete

A Pápától és az NKA Pécstől csábított el tehetséges, sokra hivatott kosárlabdázókat a Panthers.

K. B.

Forrás: PVSK

Két újabb játékossal bővült, s immár kilencfősre duzzadt a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapatának kerete, amely az NB I.-be vaéó visszajutást célozta meg. Ezúttal Pápáról, illetve a NKA Pécstől hozott el a Panthers két tehetséges kosarast, akikre a B csoportos fiatalszabály miatt komoly szerep hárulhat majd az új évadban.

Az előző kiírásban Pápán szereplő, ott 12.9 pontot, 4.4 lepattanót és 2.6 gólpasszt átlagoló Németh András, valamint a fehérvári származású, a legutóbbi szezont az NKA Pécs színeiben töltő Molnár Mátyás kötelezte el magát a PVSK-hoz.

Németh csupán 19 esztendős, de így is a gárda meghatározó tagja lehet, ha folytatja a fejlődést, de már a fiatalszabály miatt is garantáltan sok játékpercet kaphat a Juhász Olivér vezette szakmai stábtól. Azt már az előző idényben is bizonyította, hogy a B-csoportban a legjobb 1-2-es pozícióban játszók között a helye..

Az egy évvel idősebb Molnár Mátyás az NKA-ban kevesebb lehetőséghez jutott, ugyanakkor az U20-as bajnokságban bizonyította, hogy sokra hivatott kosaras, akire főként bedobóként számíthat a stáb.

Az eddig bejelentett keret: Bor Sándor, Bíró Levente, Bíró Olivér, Halász Ákos, Horti Bálint, Kalmár Viktor, Kocsis Zalán, Molnár Mátyás, Németh András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában