Újra hátrányból jött vissza

2022.08.28. 19:33

Ikszelt a sereghajtóval a Szentlőrinc

Egy ponttal tért haza a Szentlőrinc labdarúgócsapata hétvégi túrájáról az NB II. 6. fordulójában, a sereghajtó Budafok ellen kapaszkodott vissza.

K. B.

Forrás: MW

Hiába igyekezett a Szentlőrinc, hogy ezúttal a találkozó elején előnybe kerüljön, ismét az ellenfelének sikerült ez. Takács Ronaldot nem tudták tartani a lőrinciek, Keresztesről fordult le, majd tíz méterről, félmagasan a kapu jobb oldalába bombázott a 28. percben.

Természetesen a piros-feketék ezúttal sem adták fel, s még a szünet előtt egalizáltak. Daróczi szabadrúgása Csörgő Raulhoz talált utat, aki közelről a kapuba gurított.

BUDAFOK–SZENTLŐRINC 1–1 (1–1)
Labdarúgó NB II., 6. forduló. Promontor utca, 450 néző. Vezette: Katona B. (Csatári, Kulman). BUDAFOK: Gundel-Takács – Csonka A., Romics, Jagodics M., Kalmár O. (Soltész, 65.) – Adorján, Németh M. (Sós, 87.), Nándori (Horváth O., 65.) – Györgyi (Tischler, a szünetben), Szűcs Zs. (Varga D., a szünetben), Takács R. Vezetőedző: Mátyus János. SZENTLŐRINC: Bese B. – Tamás L. (Mervó, a szünetben), Németh E., Nagy Zs., Keresztes B. – Vidnyánszky M. (Csilus, 63.), Csörgő R. (Bányai, 70.), Kiss-Szemán (Lénárt, a szünetben), Rétyi (Filipovics, 63.) – Daróczi, Erdélyi B. Vezetőedző: Jeremiás Gergő.
Gólszerzők: Takács R. (28.), ill. Csörgő (45+1.)

További eredmények: Békéscsaba–Dorog 0–0, Szombathely–Soroksár 1–1, Mosonmagyaróvár–MTK 0–6, Nyíregyháza–Ajka 1–1.

Ez következik (09. 04.): Szentlőrinc–Mosonmagyaróvár (16.00), PMFC–Nyíregyháza, MTK–Kozármisleny (mindkettő 17.00). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában