Labdarúgás

2022.08.06. 19:42

Kilenc emberrel fejezte be a Komló, búcsúzott a kupasorozattól Nagy Gábor együttese

Móga Richárd

Első tétmeccsére készülhetett az idei szezonban a Megye I.-es Kadarkút, illetve a Sport36 Komlói Bányász is a MOL Magyar Kupa első körében.

A baranyai klub új vezetőedzővel, valamint rengeteg friss igazolással indul neki az idénynek, de a kupasorozattól már búcsúzott is.

A kezdetektől feszült hangulat uralkodott szombat délután a kadarkúti pályán, a huszonhetedik percben pedig kitört a káosz. Egy kisebb tömegjelenet alakult ki a gyepszőnyegen, majd a játékvezető három labdarúgónak is felmutatta a piros lapot. A Komló kilenc emberrel folyatta a küzdelmet, s egészen jól tartotta magát.

Az első félidő hajrájában köszöntött be először a házigazda, majd a fordulás után még kétszer mattolt a Kadarkút.

A mérkőzés hajrájában Jégl Kristóf még szépített, de ez csupán csak szépségtapasz volt. Ezzel a Sport36 Komlói Bányász kiesett a MOL Magyar Kupa első fordulójában.

Kadarkút VSK–Sport36 Komlói Bányász 3–1 (1–0)

Labdarúgás, MOL Magyar Kupa első forduló, Kadarkút. Vezette: Éreth (Horváth T., Bernáth T.)

Komló: Lesnyik – Lezsák, Vajk, Korbuly (Kardos, 53.), Szücs B. – Turi (Jégl, 77.), Illés, Szatmári (Dalipi, 77.), Hohmann (Horváth F., szünetben) – Tóth A. (Bognár B., 63.), Otterbein. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Gólszerzők: Iván D. (47., 68.), Pandur (57.), illetve Jégl (88.)

Piros lapok: Simon R. (27.), illetve Vajk (27.), Otterbein (27.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában