Labdarúgás

2022.08.11. 12:50

Lecsapott az Újpest Csoboth Kevinre

K. B.

Fotó: Török János

A labdarúgó NB I.-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezte a Mol Fehérvár FC utánpótlás-válogatott támadóját, Csoboth Kevint. A PMFC-nél, a Kozármislenynél és a Ferencvárosnál is nevelkedő csatár Portugáliából tért vissza a Vidihez, ahonnan gyorsan kölcsön is adták Szegedre. Az új szerződésére hatalmas előrelépésként tekint a fiatal labdarúgó.

– Nagyon boldog vagyok, hogy az Újpesthez igazolhattam, hiszen egy ilyen nagy múltú klubnál megtiszteltetés játszani –mondta a bemutatását hirdető sajtóanyagban. – Én erre úgy tekintek, mint egy hatalmas előrelépés a karrieremben. Szeretnék a csapatban jól szerepelni és azért dolgozni, hogy az élmezőnyben végezzünk, személyes motivációm pedig, hogy minél többet tudjak pályára lépni a szezon során. Remélem a szurkolók is örömmel fogadnak és minél többen kilátogatnak a mérkőzésekre, én mindent meg fogok tenni ezért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában