Van még min dolgozni

2022.08.18. 19:02

Már a végjátékot is lehozta jól a PEAC

K. B.

Forrás: PEAC

Újabb edzőmérkőzést tudott le az immár az NB I. B. kihívásaira készülő PEAC női kézilabdacsapata, amely ezúttal a Kispesttel találkozott, s az elvesztett első félidőt követően egy góllal nyert.

– Elég nagy tempó volt a mérkőzésen sok futással, ezért elég sok hibával is – kezdte érdeklődésünkkor Papp László, a PEAC vezetőedzője. – Az első félidőben mindkét oldalon nagyon komoly kapus teljesítmény volt. Ennek ellenére jól tartottuk magunkat. Hullámzott a teljesítményünk és a mérkőzés is. Az előző találkozókon is mindig pariban tudtunk lenni, nagyon tetszett, hogy a második félidőben tudtunk újítani, de eddig nem sikerült megnyerni ezeket a mérkőzéseket, háromszor is egy góllal maradtunk alul, viszont most a végjátékot is jól hoztuk le. Természetesen millió dolog van még, és várjuk a sérültek játékba lendülését!

PEAC–Kispest NKK 26–25 (12–13)

Női kézilabda felkészülési mérkőzés. PEAC: Bocskor – Kanyó 4, Pál 4, Horváth 6, Takács 3, Potonjac, Kósa 1. Csere: Németh, Kajdi I. - Hámori 3, Pocsay 1, Kajdi K. 1, Őz 2, Lőrinc, Borbély 1, Hosszu-Pusztai. Vezetőedző: Papp László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában