Labdarúgás

2022.08.11. 13:01

Nagy sikerrel zárult a Fehér Imre Emlékkupa

Móga Richárd

Forrás: Komlói Újság.hu

Komlói együttesek nyerték meg a Fehér Imre Emlékkupát, melyre a komlói baráti társaságok mellett Mánfáról, Oroszlóról, Hosszúhetényből és Kaposszekcsőről is érkeztek résztvevők.

A háromnapos program eredményhirdetésén az is kiderült, hogy nemcsak az iskolások, hanem a már kiöregedett egykori résztvevők között is van érdeklődés a kupa iránt, ami arra ösztökéli a szervezőket, hogy jövőre bővítsék a tornát.

Az emlékkupa eredményhirdetésén részt vett Fehér Imre özvegye, aki emlékoklevelet vehetett át a szervezőktől.

Valamennyi résztvevő győztesként távozhatott az emlékkupáról, hiszen a támogatók jóvoltából a csapatokat a sporteszközök mellett közösségi programon való részvételi lehetőséggel (pl. közös fagylaltozás, pizzázás, állatkert- és bikali élménypark meglátogatása) is jutalmazták.

Eredmények:

I. korcsoport: 1. Kazinczy FC (Komló) 2. Oroszlói Titánok 3. Bajnok FC 4. Mánfa 5. Szekcső Gólkirály: Hordós Rajmund (Kazinczy) Legjobb kapus: Gyánó Kevin (Szekcső) Fair play: Harmati Rajmund (Mánfa).

II. korcsoport: 1. RTGA (Komló) 2. Sördögök 3. Ramazuri. Gólkirály: Halbrucker Denisz (RTGA), Legjobb kapus: Orsós Szabolcs (Ramazuri) Fair play: Márton Péter (Sördögök).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában