Kézilabda

2022.09.05. 12:00

Csak a Fradi előzte meg a pécsieket a tornájukon

K. B.

Forrás: PSN Zrt.

Az U12-es korosztálynak rendezett nívós tornát a PSN Zrt Sportiskola fiú kézilabda szakosztálya a Lauber Dezső Sportcsarnokban, amelyre a legjobb csapatoknál pallérozódó fiatalokat hívta meg ellenfélként. Így a Pick Szegeddel, a Ferencvárossal és az Éles Kézisulival csaphattak össze a pécsi gyerekek.

Az eseményt a házigazda nyitotta, méghozzá a Fradi korosztályos csapata ellen, s nagy csatában egy döntetlent ért el ellene. Végül így is a fővárosiak nyerték a tornát, míg a hazaiak a második helyet érték el. Szomorkodnia azonban nem volt a pécsi fiataloknak, hiszen a torna legjobbját is közülük választották meg. Ez nem lett más, mint Ratalics Balázs, aki mellett Monostori Levente is olyan kiválóan játszott, hogy szintén különdíjas lett.

Eredmények: PSN Zrt. Sportiskola–FTC 22–22, Pick Szeged–Éles KISE 23–16, PSN Zrt. Sportiskola–Éles KISE 29–13, Pick Szeged–FTC 18–23, PSN Zrt. Sportiskola–Pick Szeged 24–19, Éles KISE–FTC 10–35.

A végeredmény: 1. FTC, 2. PSN Zrt. Sportiskola, 3. Pick Szeged, 4. Éles Kézisuli.

Különdíjasok
Legjobb kapus: Veréb Olivér (FTC).
Legjobb játékos: Ratalics Balázs (PSN Zrt.).
Gólkirály: Sütő Kornél (FTC, 21 gól).
Legjobb hazai játékos: Monostori Levente.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában