Kézilabda

2022.09.23. 18:00

Feszes védekezéssel eredményes lehet a Komló

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Második hazai meccsére, s első szurkolói előtti sikerére készül a 2022/2023-as NB I.-es bajnoki idényben a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata, amely szombaton a Csurgót fogadja 18.00-kor. Persze egyáltalán nem lesz egyszerű elérni, hogy meglegyen a két pont, ebben viszont sokat segíthet, ha kitart Melnyicsuk Viktor jó formája.

– Örülök neki, hogy jól kezdtem a szezont, viszont hétvégén nagyon kemény ellenfelünk lesz, a rendkívül jól védekező Csurgó – kezdte a góllövő-listát vezető irányító. – Mindig nagy meccs szokott lenni nálunk. Bízom benne, hogy ez most is így alakul, talán meg is nyerhetjük.

A komlóiak természetesen egyetlen találkozóra sem mennek ki feltartott kézzel. A siker pedig már csak azért is fontos lenne, hiszen a vendégek épp a bányászok mögött állnak a tabellán.

– A futós játékot meg kell tartani, a védekezést pedig még feszesebbre kell összehangolni. Akkor sikerülhet itthon tartani a két pontot. Tehét ha jól védekezünk, és abból tudunk futni, akkor eredményesek lehetünk – zárta szavait.

A hétvégi program: Budakalász–Budai Farkasok (szombat, 17.00), Sport36-Komló–Csurgó, Dabas–Szeged, NEKA–Cegléd, Balatonfüred–Fejér B.Á.L.–Veszprém (szombat, 18.00), Telekom Veszprém–Tatabánya (vasárnap, 18.00).

Az állás: 1. Szeged 6 pont, 2. Tatabánya 6, 3. Gyöngyös 5, 4. Telekom Veszprém (2 mérkőzés) 4, 5. Sport36-Komló 4, 6. Csurgó 4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában