Vízilabda

2022.09.09. 12:01

Szentes otthonában kezdi meg az idei szezont a PVSK-Mecsek Füszért vízilabda csapata

Móga Richárd

Fotó: Karnok Csaba

Még sok változás lehet, de az biztos, hogy a PVSK-Mecsek Füszért vízilabda csapata első mérkőzése október 8-án a Szentes otthonában lesz.

– A tavalyi bajnoki nyolcadik helyezés extra teljesítmény volt a csapattól. Az idei szezonban a 9-12. hely megszerzése lehet a reális cél. Úgy gondolom, most ez a körülmények ismeretében megfelelő helyezés lehet, mert szinte a teljes csapat kicserélődött, ráadásul Gaszt Roland a 2003-as válogatottal hetekig nincs velünk, bár ennek természetesen egyben örülünk is. Október 8-án Szentesre látogatunk, ez jó, hogy nem valamelyik kuparésztvevővel kezdünk, a szentesi csapat otthon verhető. Minden valószínűség szerint ezután a Honvéd otthonába látogatunk, amely csapat ellen jól szoktunk szerepelni. Ettől kezdve, a nemzetközi kötelezettségek miatt, sok a bizonytalanság a folytatás körül – nyilatkozta a klub hivatalos oldalának Török Viktor, a klub vezetőedzője.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában