NB III.-as foci

2022.10.02. 11:00

Az újpesti fiókáktól is pontot lopna a PTE-PEAC

Sz. Zs.

Fotó: Löffler Péter

Hat élvonalbeli gárda második csapata játszik a labdarúgó NB III. Közép-csoportjában, ezek egyikéhez, az Újpest II-höz látogat vasárnap 11 órakor a PTE-PEAC a 11. fordulóban. Lőrinc Antal edző számára apró biztató előjel lehet, hogy miközben a fővárosiakból nyilván sokat kivett a hétközi forduló Cegléd elleni viharos veresége, ők kisorsolt ellenfelük, a Balassagyarmat visszalépése miatt szerdán pihenőnapot kaptak. Ahogyan az is, hogy a héten mindenki újra egészségesen készülhetett a kerettel, illetve, hogy piros lapos futballistáik is letöltötték már büntetésüket.

Ezzel együtt a szakvezető, bár a soros öt mérkőzést tipikusan a szerezhető pontok összecsapásának gondolja, némileg tart is a lila-fehérektől. Az NB I.-es fiókcsapatoknál sosem lehet előre tudni ugyanis, hogy ki lép éppen pályára a „nagyok” közül, borítva ezzel akár a normál papírformát is. 

A tabellán e pillanatban az Újpest II a 8., a PTE-PEAC C-Doki a 13. helyet foglalja el. Ez azonban mostanában gyorsan és nem csak a meccsek végén változhat: a napokban immár a csoport második visszalépője, a Makó eredményeit törölték ugyanis. Ami az egyetemistáknak éppen kedvezett, hiszen az alföldiektől, még a 7. fordulóban 3–1-es vereséget szenvedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában