Gokart

2022.10.14. 09:30

Drámai végjátékban, utolsó körös előzéssel lépett feljebb Németh Eszter

Az utolsó körben egy incidens miatt feljött a második helyre Németh Eszter az Országos Bajnokság VI. fordulójában, így ennek is köszönhetően összesítésben is a második helyen végzett, míg női értékelésben az első helyet szerezte meg.

Móga Richárd

Forrás: WMS

Németh Eszter a közelmúltban részt vett a Magyar Gokart Szövetség VI., egyben idei utolsó fordulóján, amit a fiatal sportoló egyik kedvenc pályáján, Bruckban rendeztek meg.

A PMFC egykori e-sportolója a Calivita Kupában, Rotax Max Junior kategóriában állt rajthoz végül. Nehezen indult számára a felkészülés, de az idő haladtával egyre jobban teljesített. Sőt, többnyire ott volt a legjobb háromban.

Németh Eszter: – Az időmérőn a harmadik helyet sikerült megszereznem, amit a Pre-Final futamban meg is tudtam őrizni, ezáltal a Final-ban is erről a helyről indultam és ott is végeztem. Az utolsó, Super-Final versenyben is a 3.helyről indultam, de az utolsó körben egy incidens miatt fel tudtam jönni a második helyre. Ennek és egy büntetésnek köszönhetően összesítésben is a 2.helyen végeztem, míg női értékelésben az első helyet szereztem meg.

Forrás: Németh Eszter

– A csapatnak, a szüleimnek és pár jó barátomnak szeretnék köszönetet mondani, akik az egész év során támogattak, mert nélkülük nem ment volna – nyilatkozta lapunknak a tehetséges versenyző.

Címkék#gokart

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában