Tornát tartott a PMFC

2022.10.18. 12:00

Jól szórakoztak a legkisebbek

K. B.

Fotó: Kurdi József/PMFC

Megrendezte az első id. Dárdai Pál Youth Cupot a PMFC labdarúgó egyesülete. A tornát az U8-as korosztálynak szervezték, s igen nívós mezőny jött össze, hiszen hazánkat a két pécsi gárda mellett az MTK, a Ferencváros és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia képviselte, míg Horvátországból az NK Belisce, az NK Slavonija Pozega és az NK Cibalija érkezett. 

A PMFC piros mezes csapata végül az utolsó helyen zárt, míg a fekete alakulat a hatodik lett, de természetesen ilyen fiatal játékosok esetében koránt sem az eredmény számít. Sokkal fontosabb, hogy jól szórakozzanak a gyerekek. A pécsi csapatok legjobbjainak Szabó Ágostont és Tamás Benettet választották egyébként. 

A Fekete csapatnak egyébként izgalmas meccseken sikerült pontot lopnia a Belisce (0–0) és a Ferencváros (3–3) gárdájától, illetve legyőzték az egyesület másik gárdáját 4–1-re, valamint a Szegedet 1–0-ra. 

A végeredmény: 1. MTK Budapest 21 pont, 2. Ferencváros 16, 3. NK Belisce 11, 4. Szeged 9, 5. NK Slavonija 9, 6. PMFC-Fekete 8, 7. NK Cibalija 7, 8. PMFC-Piros 0. K. B. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában