Bernáth Miklós 3x3 megye bajnokság

2022.10.30. 15:03

Sportszerű meccseket játszottak

A napokban rendezték meg a pécsi Nagy Lajos Gimnáziumban a Bernáth Miklós 3x3 kosárlabda bajnokság első fordulóját.

bama.hu

Egy nagyon jól szervezett, jó hangulatú, sportszerű rendezvényt sikerült megvalósítani, ami nagy népszerűségnek örvendett résztvevői és szurkolói szempontból egyaránt.

A kiélezett mérkőzéseken a Mecsek SE és a Kozármisleny férfi csapata maradt veretlen. Minden csapat a három őszi és három tavaszi forduló során gyűjti a győzelmeket, a gárdák egy-egy félévben kétszer játszik a többi csapattal. Ezek alapján alakul ki az alapszakaszt végeredménye, és rendezik meg egy play-off rendszer keretein belül a májusi szuperdöntőt.

Minden fordulóban megválasztják a forduló csapatát, azaz a legjobb három játékost, akik külön díjazásban is részesülnek. 1. forduló csapata: Farkas Gábor – Mecsek SE, Kárpáti Balázs – Kozármisleny SE, Czukor János – Komló.

A további őszi fordulók helyszínei, időpontjai: november 26. (9.00-11.00), Kozármisleny Sportcsarnok, illetve december 10. (9.00-13.00) Papp Gábor Sportcsarnok, Pécs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában