Asztalitenisz

2022.11.30. 18:00

Extraliga-győzelmet ünnepelhet a PEAC

Sz. Zs.

Forrás: PTE PEAC

A férfiak mellett a PTE-PEAC Kalo Méh női csapata is asztalhoz állt az Extraliga soros fordulójában, a náluk megszokott tornarendszerű hétvégén, Hajdúhadházán. Ahol az eredetileg kiírt négy helyett csak három mérkőzés várt rájuk, a patinás Statisztika második gárdája ugyanis halasztást kért e találkozóra, amelyet a két hét múlva esedékes következő kör végén, december 12-én pótolnak majd.

Ahogyan a három meccs eredményeit Varga László edző összefoglalja, 13-14 esztendős tanítványai az egy győzelem, két vereség mérleggel együtt jól helytállva, szoros párharcokban kitettek magukért, hiszen javarészt sokkal tapasztaltabb pingpongosokkal néztek farkaszszemet.

A Nagy Judit, Nagy Rebeka, Pétery Johanna, Szuhanyik Gréta alkotta négyes szezonbeli első győzelmét óriási csatában több, mint két és fél órás meccsen érte el a Kanizsa Sörgyár ellen. Amelynek értékét nagyban növeli, hogy a zalaiak soraiban sikerült két idegenlégiós is szerepel – egy román válogatott, akit azért nem, illetve egy szerb ifiválogatott, akit viszont sikerült megszorongatni.

Eredmények: PEAC–Nyíregyháza 1:6, PEAC–Kiskunmajsa 0:7, PEAC–Nagykanizsa 6:4.

Következik. A PEAC a következő hétvégi tornán (december 9-12. között) a fővárosi Marczibányi téri csarnokban a győri, soltvadkerti, budaörsi, szegedi és ajkai lányokkal-hölgyekkel mérkőzik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában