NB III.-as foci

2022.11.13. 16:23

Gelencsér meccsgóllal köszönt be

Szűcs Zsolt

Fotó: Török János

Első NB III.-as góljával mutatkozott be a legfiatalabb Gelencsér fivér, Gergő a PTE-PEAC Kalo Méh soros bajnoki derbijén. Ráadásul igazi nyerő csereként, egy szépen kidolgozott helyzet befejezéseként, mi több, éppen a Fradi ellen, úgyhogy méltán kapott nagy tapsot a találata.  

Amúgy Lőrinc Antal ezúttal sorra jó cseréket húzott, ez is kellett az első félidő főként széleken vezetett zöld-fehér rohamainak a megállításához, sőt, megfordításához. Az egyetemisták ezzel újabb lépést tettek előre a középmezőny elején, és éppen 50%-os teljesítménnyel (6/3/6) a tabella 9. helyén tanyáznak. 

PTE-PEAC–FTC II. 1–0 (0–0) 
Labdarúgó NB III. Közép-csoport, 17. forduló. Pécs, Újmecsekalja, 200 néző. V.: Iványi (Kondákor, Jakab).  PTE-PEAC Kalo-Méh: Pölöskei – Varga, Nagy M., Forró, Bischoff – Kása (Hadobás), Temesvári, Hawkins, Gelencsér B. (Miltner) – Bohata (Gelencsér G.), Makai (Sárközi). Vezetőedző: Lőrinc Antal. 
G.: Gelencsér G. (87.). 
Lőrinc Antal, a PEAC vezetőedzője: – Főként a második negyvenöt perc hozta azt a játékot, amit elterveztünk, jól sikerültek a cseréink, csapatom megérdemelt győzelmet aratott.

Következik: Dunaújváros–PTE-PEAC, november 19., szombat, 13.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában