Foci

2022.11.10. 19:00

Idén háromnapos lesz a karácsonyi komlói futball-fieszta

Már csak a várólistára kerülhetnek fel a csapatok, amelyek szeretnének részt venni a VI. GABRIELLA Kupán ugyanis már hetekkel ezelőtt betelt a létszám.

K. B.

Fotó: Laufer László

Mi sem mutathatja jobban egy esemény népszerűségét, minthogy majd két hónappal előre betelik a nevezési lista. Így van ez a két ünnep között Komlón hagyományosan megrendezett GABRIELLA Kupa esetében is, ahol már október 26-ára összejött a 32 csapat, amely részt vehet a teremlabdarúgó-tornán. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes új nevezéseket leadni, hiszen ha esetleg valaki visszamondaná részvételi szándékát, akkor a várólistáról még be lehet kerülni a kupára.

Az eseményen idén 8 négycsapatos csoport lesz, ahonnan december 27-28-án kell majd a gárdáknak kiverekedni magukat, hogy részt vehessenek a 29-i helyosztókon. A játékidő kétszer 12 perc lesz, a két 5 mezőnyjátékossal és kapussal felálló csapat 3x2 méteres kapura játszik majd a 40x20-as pályán.

Az esemény azonban természetesen nem csak a labdarúgók, de a szurkolni vágyók között is rendkívül népszerű, hiszen a hangulatra soha nem lehet panasz a komlói sportcsarnokban, ahogyan az izgalmas, fordulatokban bővelkedő, látványos meccsekre sem. Már csak az a kérdés, hogy az elmúlt évek magas színvonalát tudják-e fokozni a szervezők!

Bővebben az esemény Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában