Jótékonyság

2022.11.18. 14:30

Nem futnak el a segítség elől: Rászoruló gyerekeknek gyűjtenek karácsonyi ajándékot

Sz. Zs.

776440840

Fotó: Pavel1964

Régi hagyományait folytatja a FutaPécs SE, amikor az idei karácsony előtt is csatlakozik egy nemes célhoz – amihez legjobban ért, futással. November 26-án, szombaton ennek jegyében speciális, karácsony előtti örömfutóversenyt szerveznek, amelyhez mindenki csatlakozhat, aki futni is szeret, és a jótékonykodás sem áll távol tőle. Rajt a Szivárvány Gyermekház előtt (Dr. Veress Endre u.), 10–12 óra között (repülőrajt). A táv nincs megkötve, mindenki annyit fut, amennyi neki jólesik!

Az akcióval a rászoruló gyermekeknek segítenek, az indulóktól nem kérnek többet, csak ami a két markukban elfér – ez egyben a nevezési díj is. Idén a Baranya Megyei Civil Központ és a Pécs-Egyházmegyei Katolikus Caritas Alapítvány országos adománygyűjtő akciójához csatlakozva a Szent Anna Óvoda gyermekeit segítik. Ajándékként elsősorban (főleg fejlesztő) játékokra, tartós élelmiszerre, édességre, tisztító- és tisztálkodószerekre várnak.

Mindenkit forró teával várnak, az első 200 futó emléklapot is kap. Bővebb infó a FutaPécs SE Facebook-oldalán található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában