Kosárlabda

2022.11.07. 12:01

Nem pörgött fel a Panthers, jól reagált az NKA – reakciók

A PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata meg tudta lepni a szurkolóit a kosárlabda NB I. B. aktuális fordulójában, de ez most messze volt a kellemestől.

K. B.

Forrás: NKA Pécs

Elszenvedte meglepetésre első vereségét Szigetszentmiklóson a PVSK-Veolia, pedig előzetesen ezt a találkozót a simábbak közé sorolhatták a szurkolók.

– Nem a megfelelő mentális állapotban érkeztünk a mérkőzésre, vagy nem tudom mi lehetett, de nem sikerült felpörögni az elején – fogalmazott Juhász Olivér, a PVSK-Veolia vezetőedzője. – Így nem alakult ki a szokásos vezetés, tán ez okozott további ideges kosárlabdát, de minden esetre rengeteg hibával védekeztünk, amihez társult egy aránylag rossz dobóforma, meg sok eladott labda. Ezért kikaptunk, de gratulálok a BKG-nak, mert nagyon szépen felkészültek belőlünk. Gondolom, ez kidolgozott taktika volt, és kihasználták a hibáinkat, így megérdemelten nyertek ilyen meggyőző fölénnyel!

A városi rivális botlását kihasználva visszalépett a sarkába az NKA Pécs, amely nagyon meggyőző sikert aratott a MAFC ellen.

– Nem volt könnyű, a MAFC jó csapat, több éve együtt játszanak – jelentette ki Ivica Mavrenski, az NKA Pécs vezetőedzője. – Az előző bajnokinkon rosszul teljesítettünk, ezért különösen örülök annak, hogy erre most jól reagáltunk, és sikerült magabiztosan nyernünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában