Futsal

2022.11.29. 14:30

Újabb három pont a zsebben: már a dobogósok ajtaján kopogtat a PTE-PEAC futsalcsapata

Móga Richárd

Forrás: PTE PEAC

Tovább nyújtja parádés sorozatát a PTE-PEAC futsalcsapata, ugyanis ezúttal a Nagykanizsa otthonában aratott szép győzelmet az NB II. Nyugati-csoport tizenkettedik körében.

A pécsi klub már a kilencedik percben beköszöntött Udvardi révén, majd a szünet előtt Bartal megduplázta az előnyt.

A fordulást követően sokáig nem változott az eredmény, hiszen az utolsó pillanatokban becsúszott a hiba, de hét perccel a vége előtt a házigazda szépített, ezzel pedig vérszemet kapott a nagykanizsai együttes. Igaz, nem sokkal később Koronics találata elszomorította a hazai drukkereket, de Szakmeiszer még ugyanabban a minutumban válaszolt, így pörgősen, izgalmasan zárult az összecsapás, de a PEAC már nem kapott gólt. Ezzel tehát a baranyai brigád maga mögött hagyta a középmezőnyt, ráadásul azzal, hogy a Haladás II. kikapott, Élő Tibor legénysége feljött a negyedik helyre.

Nagykanizsai Futsal Club–PTE PEAC-B BUILD&TRADE 2–3 (0–2)

Férfi futsal NB II. Nyugati csoport, 12. forduló. Nagykanizsa. Vezette: Horváth P., Papp Á., Héra. Nagykanizsa: Szőke R. – Schuller, Szőke Á., Pál, Szakmeiszter. Cserék: Szabó Á., Kollár, Füzesi, Horváth E., Fujsz, Novák, Millei, Őri. PEAC: Molnár M. – Tóth M., Koronics, Bartal, Vénosz. Cserék: Wilkesz, Aszalós, Udvardi, Forró, Szaniszló, Romvári, Kovács A. Vezetőedző: Élő Tibor.

Gólszerzők: Millei (33.), Szakmeiszter (37.), illetve Udvardi (9.), Bartal (19.), Koronics (37.).

Ez következik (12. 05.): PEAC–TFSE-Bestrong (20.00).

 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában